Igår var jag hemma från jobbet för jag kände mig inte kry alls på morgonen & dagen. Illamående och allt därtill men det verkar som tur är bara ha varit något tillfälligt för på kvällen efter att ha sovit nästan hela dagen kände jag mig pigg igen. Det resulterade i lite chafförande åt fyllskallar = roligt! idag har jag däremot varit riktigt aktiv. Målat om i köket (3 varv), varit på loppis i gäddvik och fikat med min bror och c/o, klippt små killarna och städat iordning köket igen. Här är resultaten på köksrenoveringen & små killarnas frisyrer:

Köket FÖRE:
HATAR tapeterna som är lite beige med en tuch av gult i. Och sen dom lite mörkare blomrankorna på det. Har inte velat lägga ner pengar på att göra om när vi inte riktigt vet hur länge vi ska bo kvar här. Men nu fick det vara nog.... Vi blir säkert kvar här ändå :)..Köket EFTER:
Valde en enkel ljus grå färg. Snyggt och fräscht med enkelt och mycket ljus. 1000 gånger bättre än innan!Killarnas nya frillor:
Dexter till vänster med "hulken frisyr" och Roy till höger med "Tin-tin frisyr". Två nöjda killar men höjdpunkten var nog hårfärgen vi köpte på Barnens hus.Fick ingen före bild på Dexter men jag tog en på Roy när vi var och handlade