Idag har jag haft en riktigt bra ledig dag. Trotts det for jag ändå in till jobbet en sväng och planerade lite med Bengt. Imorgon åker jag till IKEA och handlar massa nytt till salongen. Senare idag har jag, Johan & Claes varit på Olearys och ätit och efter det var vi på bio och såg Snabba cash 2. Den var riktigt bra faktiskt! nu ska jag titta lite i teori böckerna till gesällen. Imorgon väntar även ansiktsbehandlig 60min & fotbehandlig 60min på Rosenday Spa. Vilka härliga lediga dagar!
Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet men efter en mysig lunch med Linnea, träff med säljare och några kunder passade jag på att sluta lite tidigare. Nu har jag precis kommit hem från kvällens löprunda. Är så jävla skönt nu när man "kommit igång" med träningen. Jävligt peppande också när det bara går lättare och lättare för varje gång. Nu ska jag slå in en liten "välkommen hem" present till Johan och förbereda en liten överrasking. Längtar efter min kille!
 
Idag har Johan åkt till Göteborg för att se Man U - Barcelona. Jag har insett hur töntig jag är när jag blir lite ledsen när jag släpper av han på flyget på morgonen. Ja ledsen.. Trotts att han kommer hem imorgon... Men jag är van att alltid vara med min älskling så det är väl inte så konstigt. Jag har iallafall haft världens skönaste dag. Spelar dator och sprungit lite i tvättstugan. Nyss kom jag in från en springtur också. Så med andra ord en lugn, skön dag med inte allt för mycket planerat. Nu ska jag spela lite mer och sen är det mini-spa-kväll. :)
 
Ps.. Längtar efter min kille!